Bahşılı'da oy patlaması yaptık

Bahşılı

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilçede sakin geçtiğini kendileri adına en çok sevindiği noktanın ise plakaları kadar oy oranı almaları olduğunu söyledi. Uyar diğer ilçelere göre Bahşılı'nın oy patlaması yaptığı söyledi

SONUÇTAN MEMNUNUZ
Seçimlerin tamamı belli olduktan sonra açıklama yapan Belediye Başkanı İbrahim Uyar çok mutlu olduklarını çünkü milletin adamına Başbakana gereken oy desteğini verdiklerini belirtti. Seçimin sakin geçmesi için çalışan Başta Kaymakam Harun Ersin Polat,İlçe Emniyet müdürlüğü,Jandarma bölük komutanı Ercan Erçayan’a teşekkür etti.

HERKESE TEŞEKKÜRLER
Başkan Uyar,`` Seçim sonuçları çok güzel, Seçim kampanyası başladığından bu yana İlçe teşkilatımızla,meclis üyelerimizle,Bahşılı merkez ve Bahşılı ya bağlı köylerimizde yoğun bir çalışma yaptık. Milletin adamı Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasında halkımızdan büyük bir teveccüh gördük. Gittiğimiz her yerde halkımızın ilettiği bazı soru işareti olan konuları bir bir izah ettik. Seçim sonuçları gösteriyor ki seçim kampanyası faydalı ve başarılı geçmiş. Kırıkkalemizin plakası olan 71 oy oranı ile almamız mutluluk verdi. İnşallah önümüzdeki beş yıllarda,on yıllarda ,liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la daha güzel hizmetlere ve daha güzel hedeflere ulaşacağımıza hep birlikte inanıyoruz. Bütün arkadaşlarımıza,seçmenlerimize,Bahşılı hemşerilerimize verdikleri bu destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız